Stort interview: “Manne” vil have 2.holdet i den bedste halvdel

2.holdet spillede i efteråret med om oprykning til Serie 1 til allersidste spillerunde, men desværre glippede oprykningen.

Holdet er på træningsbanen igen, og nu skal der arbejdes frem imod forårets sæson. Der er dog nogle udfordringer på vejen efter vinterpausen.

– Vi har fået en ret skuffende start på opstarten her i år. Vi mistede desværre 4-5 dygtige spillere henover vinteren, der ikke havde tid til at spille mere. Det har gjort, at truppen ser noget tynd ud, da vi ikke har fået nok nye spillere ind til at fylde hullet, siger 2.holdstræner, Mikkel “Manne” Mandrup, til bkunion.dk.

2.holdstræneren, der i øjeblikket er ene mand på posten, da hans tro følger i embedet, Mads Porsborg, er på udlandsrejse, er dog fortrøstningsfuld.

– Der er stadig mere end halvanden måned til sæsonstart, så jeg tror stadig på, at vi får samlet en konkurrencedygtig gruppe i tide. Desuden er vi i den heldige situation, at vi har et meget stærkt førstehold med en bred trup, hvor der vil komme en god håndfuld dygtige spillere ned til os i kampene, siger “Manne” videre.

Træneren regner da også med en solid placering.

– Jeg regner med, at vi kommer til at blandt os i den bedste halvdel af Serie 2, og at vi fortsætter -det gode spil, som vi praktiserede i efteråret.

Selvom truppen ser fornuftig ud, når den bliver krydret med 1.holdsspillere, så håber han dog alligevel, at der vil komme lidt nyt blod til udefra.

– Til sidst vil jeg lige benytte taletiden til at sige, at hvis du sidder derude og er en spiller eller kender en spiller på et fint niveau, så skal du være meget velkommen til at kigge forbi til træning i Københavns hyggeligste klub, slutter Mikkel “Manne” Mandrup.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*