Union U13 on tour

En historie fra november har forputtet sig på redaktionen. Men da den er god, skal i ikke snydes for den!

Denne weekend er Union’s talentfulde U13 hold, på Fyn til Øens holdcup. De skal for første gang prøve kræfter med 11 mands fodbold, så det er nogle spændte og forventningsfulde drenge, forældre og træner team, som tog afsted mod Fyn fredag eftermiddag.

Holdet har allerede spillet 3 kampe (2 sejre og 1 uafgjort), alle mod elite vest og øst hold. Første kamp mod Aarhus endte 1-1. (Fredag aften) Anden kamp mod Greve sluttede med en 3-2 sejr (lørdag morgen). Tredie kamp mod Aabenraa, sluttede også med en 3-2 sejr (lørdag eftermiddag) – Tre spændende og tætte kampe Det er en super flot præstation af vores drenge at spille lige op med og vinde over så stærke elite hold, specielt med tanke på at det er første gang, de spiller 11 mands fodbold.

Søndag sluttede vi af med endnu en sejr over på 4-0 over SGI Sædding Guldager. Vi kan helt sikkert spille med på elite niveau.

Følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*