Dobbelt uafgjort på Frederiksberg

Lørdag var der lagt op til en stor fodbolddag for Union på Frederiksberg med FB som modstander. Først kunne 1. holdet slutte en suveræn halvsæson af inden 2. holdet potentielt kunne bringe sig i serie 1. Det blev dog aldrig helt godt uden at være rigtigt skidt.

I Københavnserieopgøret mødte 1. holdet atter en gang en modstander med stor respekt, der stillede sig langt tilbage på banen i håb om at kunne gøre ondt på Union i kontrafasen. Union havde bolden klart mest, men blev aldrig rigtigt farlige i en sjældent set kedelig 1. halvleg.

2. halvleg blev langt mere underholdende og Union bragte sig hurtigt foran på et hovedstødsmål af Mads Petersen. Desværre kom FB hurtigt igen med en flot afslutning fra kanten af feltet, der placerede sig i målhjørnet uden chance for Christian Hammerum – og så var kampen tilbage ved udgangspunktet. Union forsøgte men denne gang var marginalerne ikke med holdet, hvor heller ikke alle spillere spillede op til vanlig standard. 

1-1 resultatet betyder, at holdet overvintrer på 1. pladsen med tre point ned til HB.

En del af de trofaste fans fra såvel Den røde Hær som Unions Venner bevægede sig efter slutfløjt fra Frederiksberg Stadion over til FBs nærliggende anlæg, hvor 2. holdet spillede direkte oprykningskamp mod FB. Union skulle bruge en sejr og FB kunne nøjes med uafgjort.

På trods af godt og målsøgende spil var det værterne, der i 2. halvleg bragte sig foran, hvilket dog blot betød, at Union skruede yderligere op for tempoet og blev ekstra farlige. Særlig Simon Mørck var farlig flere gange inden han udlignede på et hovedstød på bagerste stolpe. Forinden havde Union endda brændt et straffe i den medrivende kamp. Der var drama til det sidste, men Union formåede ikke at score yderligere og derfor kunne de skuffede Union spillere se FB fejre en oprykning. 

FB var store midt i sejrens sødme og kom forbi for at anerkende Union mandskabet, som de roste for at være det bedste hold, de havde mødt i sæsonen. Dette gav dog ingen oprykning, men der er store perspektiver for holdet, når der kigges frem mod forårssæsonen. Først skal der dog holdes en velfortjent vinterpause af spillerne.

Husk at like Union på Facebook – link.

Billede: Christian Ove Carlsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*