2. holdet satte sig selv under pres

Søndag skulle 2. holdet spille “opvarmningskampen” til den store finale på lørdag mod FB. Med en sejr ville holdet skulle spille en direkte kamp om 1. pladsen i Serie 2 og dermed oprykningen mod FB i den sidste kamp i efteråret. Om det var presset eller om tankerne allerede var på FB kampen er uklart, men faktum er, at holdet ikke præsterede og skuffende tabte 1-0 til Viktoria. Holdet var til tider ukoncentreret og brændte store chancer, hvilket Viktoria straffede.

Union vil dog gøre alt, hvad de kan for at revanchere sig lørdag kl. 15.00 på Jens Jessens vej, hvor FB residerer. Holdet skal bruge en sejr for at kunne rykke op og vil samtidig skulle bruge lidt hjælp fra andre resultater. FB skal også bruge en sejr for at sikre sig oprykningen, så det bliver uden tvivl et brag.

Forbered dig på en spændende dag på Frederiksberg, hvor 1. holdet ligeledes møder FB kl. 13.45 på Frederiksberg Stadion.

Husk at Like Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*