Stor fodbolddag på Genforeningspladsen

Lørdag bliver en stor fodbolddag på Genforeningspladsen. Det starter allerede kl. 10.00, hvor Unions talentfulde U15 hold tager i mod Skovshoved. Efter en fantastisk sæson i række 1, med hidtil 8 sejre og et enkelt nederlag. Kan holdet bringe guldet hjem til Union med en sejr over Skovshoved, som holdet vandt 5-0 over i den første kamp. 

Men det er ikke det eneste direkte opgør mellem Union og Skovshoved. Kl. 11.15 spiller veteraner mod Skovserne i en direkte kamp om førstepladsen i deres række. Union har 15 point og skovserne 13 point inden den sidste kamp, så Union kan nøjes med uafgjort. 

Kl. 13.00 er det yngre voksnes tur, når Københavnsserieholdet tager i mod BK Skjold. Med en sejr kan holdet bringe sig i front med fem point ned til HB på 2. pladsen efter HB fredag aften kun fik 3-3 mod KFUM. Det er efterårets anden sidste kamp og Union er på jagt efter revanche efter netop Skjold slog Union i forårets første kamp.

Ovenpå en forhåbentlig succesfuld lørdag kan Unionfolk tage en tur i Fælledparken søndag kl. 10.00, hvor Viktoria tager i mod. Det er holdet andensidste kamp i sæsonen. Med en sejr sikrer holdet sig en vaskeægte oprykningsfinale næste lørdag mod FB.

#Unionerminven

Husk at følg BK Union på Facebook – link

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*