Hattrick Hero

En sejr var forventet lørdag i Jægersborg, da Jægersborg Boldklub ikke har klaret sig godt efter nedrykningen til Københavnsserien. Men efter en målløs 1. halvleg var det Jægersborg, der bragte sig foran 1-0 kort inde i 2. halvleg. Det mål betød nervøse miner i Unionlejren, der kunne tænke tilbage på de to tidligere point i efteråret. 

Men heldigvis har Union et lyn på kanten i Jeppe Brædder Madsen, der kan andet end blot løbe hurtigt. Det viste han på flotteste vis i 2. halvleg med et hattrick, hvoraf særligt det ene mål var imponerende, da han stående saksede bolden i mål.

Hb vandt samtidigt 3-1 i Rønne og er fortsat blot tre point efter Union, men subtopholdene tabte og Union har nu otte point ned til 3. pladsen. 

Husk at like Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*