Vi søger en praktikant til foråret 2018

Skal dit praktikophold indeholde bydelsudvikling, sport, socialt arbejde?

  • Vil du medvirke til at gøre en forskel gennem sport?
  • Har du gode idéer, der kan glæde børn og unge?
  • Vil du være med til, at styrke breddefodbolden og fritidsaktiviteterne i Københavns Nordvest kvarter?

Vores praktikant kommer til at arbejde med at skabe rammer, der kan styrke det sportslige og sociale arbejde i lokalområdet. Du vil komme til at arbejde sammen med klubbens daglige leder samt bestyrelse, og du vil få chancen for at arbejde selvstændigt og kreativt med både ideudvikling, kommunikation og eksekvering.

I foråret 2017 indviede vi et nyt og unikt idrætsanlæg i form af Nordens første kombinerede fodbold- og skøjtebane. Det giver os nogle helt nye muligheder, både sportsligt og kommercielt. Vi har allerede en masse erfaringer og idéer til, hvordan vi kan understøtte det sportslige og sociale arbejde, men vi søger den helt rette person, der kan udfordre og hjælpe os, med at løse opgaven endnu bedre.

Praktikperioden ligger fra januar/februar til maj/juni, og kan tilpasses efter dit studie. Stillingen er 30 timer om ugen og er ulønnet.

DU

Vi leder efter dig, der er initiativrig, god til at arbejde selvstændigt og projektorienteret, og går målrettet efter at løse opgaven bedst muligt. Du er nysgerrig på at kommunikere både internt og eksternt og brænder for at føre både egne og andres idéer fra tanke til handling.

Vi forestiller os, at du går på en videregående uddannelse og enten er i slutningen af din bachelor eller på kandidaten. Uddannelsesretningen er ikke afgørende – det er derimod dit gå-på-mod og dine evner.

I hverdagen vil du arbejde i et team med vores daglige leder og alle de frivillige, og der er derfor rig mulighed for værdifuld sparring og feedback.

Desuden vil du skulle fremlægge idéer og forslag for vores bestyrelse og samarbejdspartnere, og på den måde, udvikle dine kompetencer indenfor projektledelse, politisk interessevaretagelse og kommunikation.

VI

Boldklubben Union er en breddefodboldklub i Københavns Nordvestkvarter. Vi løfter en stor social opgave i området, og gennem sport og alment foreningsliv, aktiverer vi mere end 1000 mennesker om ugen.

Vi er en traditionel, men dynamisk fodboldklub med et ungt mindset, og vi har en professionel tilgang, til det at drive en frivillig forening. Med vores nye anlæg, og de muligheder det giver, ønsker vi at løfte både klubben og Nordvest til et nyt niveau, og på den måde udvikle endnu bedre vilkår for breddefodbolden og det sociale arbejde i lokalområdet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så send en motiveret ansøgning og et CV til den daglige leder John Emil på je@bkunion.dk . Hvis du har spørgsmål til stillingen, så bare ring på 31172099.

Fristen for ansøgning er 15. november og vi afholder samtaler i uge 46 og 47.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

www.facebook.com/boldklubbenunion/?fref=ts

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*