Mikkel Mandrup: Indstillingen kan vi ikke udsætte noget på

2. holdstræner Mikkel Mandrup fortæller lidt om weekendens skuffelse mod Valby bk.

Vi taber 2-1 mod det absolutte bundhold fra Valby BK. Det er naturligt nok ikke tilfredsstillede, når vi går ind til kampen som ubesejret i 14 kampe og ligger helt fremme i tabellen. Vi vidste i store træk, hvad vi gik ind til, da vi også mødte dem på udebane sidste efterår og tabte. Vi må bare erkende, at vi har det svært mod lavtstående, fysiske hold, hvilket Pors (red. medtræner Mads Porsborg) og jeg må finde en løsning på til fremtidige kampe som denne.

Det sagt uden at tage noget fra Valby, der spillede ud fra de styrker, de har. Det positive, vi kan tage med fra kampen, er, at vi kæmpede for sejren. Indstillingen synes jeg er svært at udsætte noget på, hvilket har været gennemgående i lang tid nu. Det viser sig både i kampene og til træning, hvor niveauet langsomt men sikkert stiger i kvalitet, da der er kamp om pladserne. Derfor er jeg også fortrøstningsfuld forud for de fire tilbageværende kampe, selvom vi nok ikke har råd til at fejle igen, hvis vi vil have nogen chance for at rykke op.

Vi ved efterhånden, hvor gode vi kan være, når vi får tingene til at køre. Det skal vi vise igen, når vi møder HIK på tirsdag.

Husk at like BK Union på facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*