Tidligere anfører er vendt tilbage til Union

Theis Ploug Pedersen har tidligere været anfører for Unions 1. hold, men har været væk fra klubben i et par år – nu er han tilbage og vi har talt med ham om hvorfor.
 
Kærkomment comeback i Uniontrøjen. Hvordan kan det egentligt være, at du har været væk fra klubben?
Jeg har været væk fra klubben i nogle år, da jeg valgte at bruge lidt mere tid med venner fra mit højskoleophold på Oure. Vennerne fra dengang spillede i en serie 2 klub her i København og jeg havde en lyst til at spille sammen med dem og i samme ombæring skære ned lidt på volumen af træning og kampe.
 
Du har spillet mest på 2. holdet i indledningen af sæsonen, hvad skyldes det?
Jeg har spillet med på 2.holdet, hvilket jeg har været meget glad for. Jeg kender heldigvis både trænerteamet på 1. holdet og 2. holdet rigtig godt og derfor nyder jeg at kunne være med på begge hold. Jeg har ikke kunnet spille en eneste af 1. holdet kampe endnu (red. interviewet er lavet inden Theis fik comeback på 1. holdet mod Hvidovre), da jeg har været optaget af arbejde. Jeg er lærer på en sportsefterskole og opstarten i sådan et år er bare ekstrem hektisk. Heldigvis er der lidt mere ro på nu og mere tid til kampene i Union.
 
Hvordan ser du på klubben efter du har været væk og er kommet tilbage?
Det er stadig gode gamle Union jeg er kommet tilbage til, mange velkendte ansigter, som tydeligt holder fast i klubbens værdier og gode ånd. Samtidig er der kommet flere unge til, hvilket er enormt positivt. Det er samtidig et kæmpe boost og løft for klubben, at der er kommet så flot en kunstgræsbane lige ude foran – stabilitet kendetegner Union og klubben går kun fremgang i møde.
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*