Unions nye fotograf

Union har været så heldige at få tilknyttet en fotograf. Der er tale om Fatma Serifovski, der vil tage billeder til forskellige kampe med Union involveret, så tag godt i mod hende, hvis du møder hende. Vi har talt med hende, så i kan lære hende lidt bedre at kende.

Kan du fortælle lidt om dig selv?

Jeg er 20 år gammel, student for anden gang. Det vil sige jeg har både afsluttet en HG og HF. Jeg tager nu et sabbatår fyldt med sport i min hverdag. Da jeg også coacher volleyball. Jeg elsker at tage billeder som en hobby, og poster også en del af dem på de sociale medier. Jeg benytter mest Instagram, og i ny og næ Facebook. Jeg elsker at bakke op omkring et hold/sport, da jeg selv kommer fra et sportsanlæg. Elsker jeg se forskellen for fodbold og volleyball, da folk har en tendens til at snakke fodbold op og snakke volleyball ned. Jeg er kommet til Union fordi jeg mener, at der skal være plads til alle sportsgrene, og måske lære nogle af jeres fodbolddrenge lidt om volleyball. Samtidigt med jeg får et godt billede af det.

Hvordan kan det være, at du er begyndt at tage billeder af og med BK Union?

Jeg har mange venner samt bekendte, der spiller i Union, men det hele startede med min lillebror Murat. Jeg dukkede op til nogle af hans træninger, og tog nogle billeder og postede dem på Instagram. Senere hen fik jeg ideen, at jeg også kunne tage billeder til seniorkampene, da mine venner spurgte efter det.  

Spiller du selv fodbold?

Nej desværre ikke, jeg har spillet volleyball i 11 år. Og det er der min lyst til sportsfotografering opstod, så nu eksperimenterer vi med fodbold.

Husk at følge BK Union på Facebook – link.

Foto: Ebou Jagne

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*