Store chancer vinder ikke fodboldkampe

Hvis man tilspiller sig mange store chancer i en fodboldkamp og flere end modstanderen vil den statiske sandsynlighed for at vinde alt andet være større, men det giver ingen garantier. Fredag aften havde Union alle muligheder for allerede i første halvleg at lukke kampen mod KB, men ak det var spildte muligheder.

Topscorer Paulo Fernando bragte Union i front, men efter 40 minutter udlignede KB på deres første chance. I anden halvleg spillede Union ikke godt og blev til sidst straffet af KB, der afgjorde kampen til 2-1. Dermed fik Union det andet nederlag i træk og skal hurtigst muligt tilbage på sejrsstimen.

Du kan læse Morten Vinther kommentarer til kampen på Ligabold.dk

Husk at følge BK Union på Facebook – link.

Foto: Christian Ove Carlsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*