En stor Unioner er gået bort

Efter længere tids sygdom er Leo Lindqvist sovet stille ind den 29. august. Leo blev bisat torsdag den 7. september i Skovvejens Kirke i Ballerup. En stor tak fra Leos enke Hanne til alle i Union og Unions Venner for alle de mange medlemmer der deltog i bisættelsen. Det var helt overvældende for hende, men vi var også mange. Leo var æresmedlem i klubben.
 
Leo var medlem i Union lige fra tiden i Fælledparken hvor klubbens navn var NKU ( Nørrebro Kristelige Ungdom) og efterfølgende udflytningen til Trekanten (ved Borups Alle)
og sidst men ikke mindst til Genforeningspladsen ( nu Genfield Road). Han sad i klubbens bestyrelsen i 1970erne, 1980erne og 1990erne. Han var ligeledes leder af vores sommerlejr i Jels i nogle år. 
 
Derefter blev han formand i Unions Venner, hvor han var organisator og arrangør af bankospil som vi havde i en del år. Han havde kontakt til mange af de tidlige medlemmer, som han også fik til at støtte os med små og store donationer, hvilket dannede grundlag for vores formue idag samt, at vi kunne støtte klubben i forbindelse med ombygningen i 2012.
 
Leo fulgte tæt klubbens 1. holdet og var på sidelinien både til trænings- og turneringskampe.
 
Ære være hans minde
 
Unions Venner
Bestyrelsen 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*