Tidligere Uniontalent topper Superligaen

Superliga: FC Nordsjælland mod AaB - 07.08.16
At spille fodbold i BK Union kan være vejen til en professionel fodboldkarriere. Vi har tidligere fortalt om Frederik Holst, der efter at have spillet en årrække for Brøndby i sommers er skiftet til hollandske Sparta Rotterdam. Det betyder dog ikke, at Superligaen skal undvære BK Union aftryk. På det øjeblikkelige førerhold fra FC Nordsjælland har nemlig Viktor Tranberg indtaget en fast plads i forsvaret. Vi fangede ham til et lille interview.
 
Hvornår spillede du I Union og hvad er dit bedste minde fra den tid?
Jeg spillede i Union fra jeg var 6 til jeg blev 13. Mit bedste minde i klubben må nok være et stævne i Sverige, som vi var til, selvom der var mange at vælge i mellem.
 
Hvis du skulle give et godt råd til vores unge spillere om, hvordan de skal komme lige så langt som dig. Hvad skal det så være?
Mit bedste råd vil nok være at spillerne skal arbejde hårdt og gøre alt hvad de kan hver dag for at blive så gode som overhovedet mulige. Og så skal de huske at nyde det, for uanset hvilket niveau man spiller på, skal det være sjovt!
 
Hvad er dine ambitioner om for din fodboldkarriere?
Min egen drøm er helt sikkert at komme til udlandet en dag, hvornår ved jeg ikke, for FC Nordsjælland er også en fantastisk klub, men det er mit mål og min store drøm.
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*