Stærkeste 2. hold længe

Det er ikke altid nemt at være et andethold, hvor det altid er tvivlsomt, hvilket spillere du har at gøre godt med. Mads Porsborg og Mikkel Mandrup har over et par sæsoner gjort et godt stykke arbejde med holdet, men måtte på trods af dette se to nedrykninger i øjnene, hvilket sendte holdet en tur i serie 3 for første gang i mange år. I foråret vendte resultaterne dog og holdet rykkede op i Serie 2, hvor starten har været flot med fire point for to kampe.

Tirsdag aften spillede holdet efteråret tredje, da Prespas 2. hold kom på besøg. Union kunne stille med et meget slagkraftigt 2. hold, som ikke er set stærkere meget længe. I truppen var således Union comeback til Theis Ploug, som er tidligere anfører for 1. holdet og divisionsspiller i flere andre klubber. Philip Rasmussen og Thomas Schmidt Pedersen har spillet de første kampe på 1. holdet, men var fraværende i weekenden grundet ferie og var derfor med på 2. holdet. Sidste sæsons topscorer på 1. holdet Ingolf Troensegaard var også med i front. Herudover var der debut i målet til Andreas Dyhr, som er en spændende målmand, der er kommet til med en spændende fortid på 1. holdet i Svendborg. Foruden disse profiler var holdet besat af udelukkende andre dygtige spillere.

Alt andet end en sejr over Prespa ville være skuffende. Prespa havde tabt de to første kampe i turneringen, men havde en række spillere på holdkortet, som Union tidligere har stiftet bekendtskab med i Københavnserien. Union holdet skuffede ikke i en målrig affære. 2-1 førte holdet ved pausen på scoringer af Jakob Sandhoff og Seringe Ndione. I anden halvleg øgede Mads Janell Søndergaard føringen efter han havde bidraget med to assists i første halvleg og efterfølgende kom Ingolf Troensegaard på tavlen. 

Prespa var dog ved at true Union, da de fik reduceret til 4-3. Kort efter lukkede Seringe Ndione dog kampen med sit andet mål efter oplæg af Ingolf Troensegaard.

Union har dermed syv point efter tre kampe og presser Skjold i toppen. Resultatet bidrager til den flotte sæsonstart for 1. og 2. holdet, der samlet er ubesejret i syv kampe og ligger henholdsvis 1 og 2 i deres rækker. Næste opgør for holdet er lørdag kl. 15.00 på Genforeningspladsen mod Sundby 2.

Husk at Følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*