Flot pokalpræstation af U/15

Unions U/15-drenge mødte her til aften Ledøje-Smørum Fodbold (LSF) fra Øst 2 i ungdomspokalens 2. runde.

Selvom om de rødklædte gutter fra Nordvest spiller to rækker lavere end aftenens modstander, så var der ikke den store forskel at spore på kunstgræsset på Genforeningspladsen.

LSF kom godt nok foran efter 13 minutter, men inden kampens dommer havde fløjtet til pause, havde Unions dygtige midtbanespiller Elliot Lyneborg Eriksen udlignet til 1-1 på et oplæg af holdkammeraten Sylvester Vittenhof Dunker. Og netop de to dygtige drenge tager i morgen til prøvetræning hos Brøndby Masterclass, hvor de skal forsøge at tilkæmpe sig en plads på Brøndbys talenthold for lokale samarbejdsklubber.

Efter pausen kom LSF stærkest ud, og de bragte sig da også foran 1-2 efter 8 minutters spil af 2. halvleg. Resten af kampen pressede Union på for en udligning, men chancerne blev ikke udnyttet, og udligningen udeblev desværre.

Efter kampen fangede union.dk en træt men tydeligvis stolt U/15-træner Ebou Jagne:

– Det var sgu noget af en præstation. Jeg er super stolte af drengene!

En ægte unioner samler dog ikke på flotte nederlag, og en smule skuffelse var der da også at spore hos dagens målscorer Elliot Lyneborg Eriksen.

– Det var lidt bittert. Vi kunne sagtens havde hevet sejren i hus. Jeg føler  ikke at vi fik udnyttet vores chancer ordentligt og kontrollen af spillet kunne også være gået lidt bedre. Vi var dog virkelige dygtige til at lukke rummene for dem.
Set i lyset af at det var et Øst 2 hold, så fik vi matchet dem rigtig godt. Og det er altså uden vores to stamspillere som Gent og Toke.
Næste opgave er ude mod B93 og vi sigter kun efter sejren, og endnu en oprykning. Denne gang til mesterækken.

En god præstation af U/15-drengene. Det skal blive spændende at følge deres kamp for oprykning til Mesterrækken. Indtil videre har holdet 6 point for 2 kampe, og med den selvtillid aftenens kamp må give, så er sæsonen i hvert fald skudt godt i gang.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*