Mange mål i remis

Østerbro IF tog søndag i mod BK Unions 2. hold i Fælledparken i en kamp mellem to hold, der begge kom med en sejr i bagagen fra deres første kamp. De to hold skulle vise sig at give hinanden en målrig og spændende kamp. 

Union vat bagud to gange i kampen, men formåede alligevel at være foran 3-2 indtil syv minutter før tid. Her lykkedes det dog Østerbro at udlignede til slutresultatet 3-3. Unions muligheder var heller ikke blevet bedre af, at målmand Morten Winberg måtte udgå i pausen og overlade hanskerne til Mads “Skæg” Andersen.

Spillende træner Mikkel Mandrup markerede sig med et enkelt mål og de to øvrige blev scoret af Omid Samadi.

Husk at like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*