Flot start fulgt flot op

Efter den imponerende 7-0 sejr i lørdagens premiere skulle Unions 1. hold i dag følge op på det flotte resultat i udekampen mod Sundby. I forhold til lørdagens trup stod David Rossander over, hvilket betød en plads i startopstilling til Jonas Vorborg og en plads på bænken til Mads Hadberg.

Kort før pausen lykkedes det Union at komme på 1-0 på mål af Paulo Fernando, der dermed kom op på sit tredje sæsonmål og dermed holdets topscorer. Kort ind i anden halvleg begår Sundby et frispark, der resulterer i et gult kort til hjemmeholdet. Men det var ikke straf nok, da Unions Thomas Pedersen efterfølgende sparkede frisparket i mål. 

Mod slutningen straffede Union hjemmeholdet yderligere, da Paulo Fernando udbygge topscorerpositionen og indskiftede Mads Hadberg også kom på tavlen. Mads Hadberg fortsætter dermed sin lille stime af mål, som begyndte mod slutningen af sidste sæson. I weekend lykkedes det således også midtbanespilleren at score for 2. holdet.

Skribenten var desværre selv forhindret i at overvære kampen, men meldinger fra kampen går på, at Union var meget dominerende og snildt kunne have vundet større.

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*