Fantastisk start: 7-0!

Solskin satte en flot ramme for sæsonåbneren i Københavnserien, da Union hjemme på Genforeningspladsen tog i mod Tårnby ff, som forventes at spille med i toppen af rækken sammen med Union.

Mike Poulsen sikrede Union en perfekt start på sæsonen, da han allerede efter fem minutter bragte Union foran. Den stilling holdt halvlegen. 2. halvleg skulle vise sig at være en fest for Union. Kort inde i halvlegen fordoblede Mike Poulsen sin scoringshøst og herefter gik det hurtigt. Hele fem yderligere scoringer lavede Union. Mads Petersen lavede et enkelte mål og herudover scorede Paolo Fernando en enkelt. Tilbagevendte Uffe Troensegaard og Sam Shepherd scorede to hver. Det var altså en god start på sæsonen for de offensive spillere, da alle fire kom på tavlen i kampen.

Den flotte start skal følges op onsdag, hvor Sundby tager i mod i Kløvermarken kl. 19.00.

Husk at følg BK Union på Facebook. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*