Morten Vinther: Vi glæder os til at komme igang

Morten Vinther

Københavnserieholdets træner Morten Vinther skriver lidt her inden lørdagens sæsonpremiere mod Tårnby ff:

Hele truppen og trænerstaben glæder sig til sæsonstarten mod Tårnby ff, vi er meget opsatte på at revanchere os for de to tabte oprykningskampe, som vi sluttede af med inden sommerferien. Jeg forventer, at vi er klar, da vi har spillet godt i store dele af vores træningskampe. Det er lykkedes os at overføre nogle af de ting, vi har arbejdet med til træning og til kamp, og vi har vi rykket os på de ting, som vi havde sat som mål. Så med sejre i de fire seneste træningskampe er vi optimistiske.

Omvendt havde vi også en god opstart i vinters men endte alligevel med at tabe de to første kampe i foråret, det har vi lært af og er meget opmærksomme på, at det ikke må gentage sig. Denne opstart har været god, men har som det ofte er været præget af ferie, det har dog også betydet, at vi har fået anvendt hele truppen i opstarten.

Jeg forventer, at der er mange hold med i kampen om oprykningspladsen og det forventer vi også at være. Vi har fået lidt tilgang, men det har mange andre hold også. Men som jeg også tidligere har sagt, så tør vi godt sige, at vores mål er oprykning. Vi er en af favoritterne og vi mener også selv, at vi har holdet til at spille os i Danmarkserien. 

Men vigtigst af alt venter der os mange spændende og tætte kampe i Københavnserien og allerede i premieren får vi i Tårnby ff besøg af et af de hold, der vil kæmpe med i toppen. Vi har set dem spille og ved, at det er et godt hold. Vi glæder os til kampen og til at spille på Genforeningspladsen i en live streamet kamp, hvor den flotte opbakning på tilskuerpladserne forhåbentligt igen viser sig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*