Ebou Jagne er Årets ungdomsleder

Årets ungdomsleder Ebou Jagne er blot 21 og har været i Union nogle år, men han har allerede gjort et kæmpe indtryk og er velkendt og populært navn i klubben. Han er træner for U14 og i sæsonen 2016/17 har han med sine hold opnået at blive puljevinder hele tre gange og fået fire oprykninger. Men vigtigst af alt er det sjovt at gå til fodbold med Ebou som træner, hvilket en medlemsfremgang i hans årgang fra 22 til 36 spillere ogsåå bevidner. Herudover har han været stærkt medvirkende til at få en række nye frivillige ind.

Ebous store engagement viser sig også ved de ting, han sætter i værk. I det forgangne år har han således arrangeret ekstra træninger, overnatninger i klubben, sociale event for både spillere og trænere og ikke mindst en vellykket tur til holland.

Han er altid klar med et smil og en hjælpende hånd både i forhold til træning og kamp. Men Ebou er også mand får selv at tage initiativ og få løst praktiske småopgaver i klubben. Ebous seneste projekt er, at han er trådt ind i trænergruppen i seniorafdelingen og er blevet en del af Unions ungseniorhold.

Ebou er en meget fortjent vinder af prisen som årets ungdomsleder. Ønsk ham tillykke når du ser ham.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*