Jeg skal nok komme og følge med i næste sæson…

Redaktionen har modtaget et indlæg fra tidligere formand Henrik Danielsen:

Det var så tæt på, at Unions 1. hold klarede skærene – 2 kval.kampe med samme resultat !!
Vi var mange, der så på i Ballerup og på hjemmebanen, men når man ikke scorer nok, så går det ikke.

Har det så været en skuffende sæson ? Både ja og nej… Jeg har overværet en hel del kampe, hvor holdet har spillet godt og sikkert, især forsvaret har fungeret meget fint på trods af skader. De fleste kampe har vi domineret, men startede efter sommerferien med 2 nederlag mod hold, som efter min opfattelse havde ”luret” hvor vores primære styrke var, hvorfor de valgte en defensiv indstilling, som jo var meget forståelig.

Vi har været mange der havde en forventning om oprykning, men FA2000 var bedst.

Jeg vil benytte lejligheden til at sige tak for mange gode oplevelser – især kampen mod KB var spændende, men jeg synes at jeres glæde og sociale indstilling har været bærende gennem sæsonen –også tak for det.

Og så et stort tillykke til 2. holdet, som klarede oprykning tilbage til serie 2 – godt gået drenge trods en kort sæson, som ikke startede fantastisk, men som udviklede sig godt. Det bliver spændende hvordan I vil klare næste sæson med kun 1⁄2-års afvikling !!

Ps. Jeg skal nok komme og følge med i næste sæson.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*