Morten Vinther: Vi skal nok nå målet om DS!

Morten Vinther

Vi har talt med Unions cheftræner Morten Vinther ovenpå skuffelsen i kvalkampene til Danmarksserien, der begge blev tabt 2-1. På trods af den skuffelse er han stolt af sæsonen og glæder sig til den kommende.

Hvad tænker du om den forgangne sæson?

Lige nu er jeg selvfølgelig stadig skuffet over, at vi ikke formåede at gøre tingene færdige i de to kvalkampe. Det gør ondt. Når jeg ser tilbage på kampene, så står jeg tilbage med en klar følelse af, at det kunne have gået vores vej, da jeg synes, at vi spiller et par rigtigt gode kampe. Igennem hele sæsonen har vi dog brændt mange chancer og det gør vi igen i de to kampe.

Hvordan ser du på sæsonen som helhed?

Vi spiller en rigtig god gang fodbold og producerer mange chancer samtidigt med, at vi står rigtigt godt på banen. Vi har haft det bedste forsvar i rækken og kun lukket 21 mål ind – det virkeligt flot! Desuden er det flot med den stime, vi har haft, hvor vi vinder ni ud af ti kampe.

Hvordan ser du på den kommende sæson?

Jeg ville rigtigt gerne have sikret oprykning til DS i denne sæson, men vi kommer til at rejse og vi skal nok nå vores mål om at komme i DS. Vi arbejder på det hver eneste uge herunder afslutningstræning!

Jeg vil gerne understrege, at vi har en fantastisk trup, som står sammen både på og udenfor banen.

Vi starter tirsdag d. 18. juli igen, så bliver det spændende og se, om der er nye eller gamle ansigter, der har lyst at blive en del af Union – mon ikke!

Husk at følg BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*