U/14-drenge: Kan årgang 2003 virkelig blive ved?

Sæsonen lakker mod enden, og spændingen stiger i U/14 række 2 og 3, hvor begge Union-hold har gode muligheder for at vinde deres respektive rækker.

Holdet i række 2 ligger inden sidste runde á point med HIK, der i øvrigt har den tidligere Brøndby-, FCK- og landsholdsangriber Peter Møller som træner. Da den indbyrdes kamp mellem de to hold endte 2-2, så er Union formodentlig tvunget til at score en masse mål, når de i sidste runde, møder rækkens bundprop B1903. HIK har nemlig en lidt bedre målscore, og kan med en sejr over Skjold, lægge maksimalt pres på vores drenge.

I række 3 er der ligeledes dømt sudden death, hvor Union på 1. pladsen ligger á point med Hvidovre. De to hold mødes i en direkte finale, hvor Union dog har et lille forspring, da de vandt det første opgør. Dermed kan drengene nøjes med en uafgjort, og stadig beholde 1. pladsen i puljen.

Trækker drengene fra Nordvest det længste strå i de to rækker, så vil det egentlig ikke være en overraskelse. Årgang 2003 har nemlig vundet 5 ud af 10 DBU-turneringer siden efteråret 2015, og er rykket op 4 gange ud af 6 mulige. Det bliver spændende at se, om den tradition fortsætter, så årgangen kan spille U/15, række 1 og 2 efter sommerferien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*