Union tilspillede sig to matchbolde

Lørdag var Genforeningspladsen igen fyldt godt ud, da Union tog i mod NB Bornholm i en kamp mellem Københavnsseriens 2. og 3. plads. NB Bornholm var tvunget til at vinde, hvis de selv skulle kunne afgøre, om de skulle have mulighed for at spille oprykningskampe til Danmarksserien. 

Union havde ikke tabt i ni kampe og NB Bornholm i 14 kampe, så det var to hold fyldt med selvtillid. 1. halvleg viste sig også tæt og pausestillingen var 0-0 på trods af tre gule kort mod slutningen af halvlegen hvoraf de to var til Union, der på et tidspunkt spillede 9 mod 11. Den ene af Unions advarsler faldt til målmand og anfører Christian Hammerum, hvilket betød, at offensivspilleren Paulo Fernando overtog målet. Det gjorde han godt og fik et clean sheet som KS målmand.

I starten af 2. halvleg kom Union foran og det var som i flere af de foregående kampe Mads Hadberg, der kom på tavlen – en rigtig big game player! Et kvarter før tid fik NB Bornholm dog udlignet. 1-1 ville betyde, at Union holdt forspringet på 3 point, men ville skulle have point i sidste kamp mod topholdet FA 2000, da NB Bornholm ville overhale Union med en sejr i sidste kamp, da bornholmerne var bedst indbyrdes med 1-1 på udebane i modsætning til 0-0 på hjemmebane i de indbyrdes kampe mod Union. Spændingen var derfor intens og publikum dulmede nerverne ved at drikke øl – faktisk så mange, at der blev udsolgt i 2. halvleg!

Paulo Fernando havde dog udset sig en helte rolle for i kampens sidste minut krydrede han sit clean sheet med en en matchvinderrolle. Genforeningspladsen gik amok og Union er nu sikret to oprykningskampe mod Sjællandsseriens to toere i den kommende uge.

Husk at like Union på Facebook. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*