Bredden viste klassen

Tre kampe resterer af foråret i Københavnsserien og Union er med helt fremme på 2. pladsen, det kræver dog sejre, hvis målet om oprykning skal lykkedes. Lørdag tog Sundby BK i mod, der kæmper i rækkens modsatte ende om at undgå nedrykning. På papiret lå det altså til en Union sejr, men Union er hårdt plaget af skader og havde til kampen syv mand ude, som normalt vil være meget tæt på – hvis ikke i – startopstillingen. Bredden blev derfor testet og hele tre spillere var i truppen, som ikke tidligere har været i truppen i foråret. Robert Debel Rasmussen var endda i startopstillingen, men Andreas Jensen og Seringe Abdulaye Ndione startede på bænken. 

Heldigvis blev der aldrig den store spænding om resultatet for allerede ved halvleg førte Union 3-0. Mike, der i sidste uge fik comeback med en scoring, fejrede denne uges startplads med to scoringer og Paulo Fernando scorede det tredje. Der var dog ild i alle Unions offensive spillere og således scorede tilbagevendte Robert Debel to mål i anden halvleg inden Ingolf Troensegaard lukkede til slutresultatet 1-6. 

På Bornholm vandt NB Bornholm samtidigt 2-1 over Skjold, hvilket betyder, at holdet fortsat er tre point efter Union. FA 2000 vandt hele 6-2 i lokal- og topopgøret mod KB. KB er dermed ude af spillet om 2. pladsen, mens FA 2000 virker svære at nå i toppen af rækken, da de har fem point til Union. 

Det bliver et par spændende uger, hvor Union først tager i mod NB Bornholm i en kamp om 2. pladsen inden Union skal på besøg hos FA 2000.

Husk at Like BK Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*