Union cementerer 2. pladsen mod KB

Lørdag blev den renoverede Genforeningsplads indviet. Efter tale af Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen og kagespisning ventede en særdeles vigtig topkamp, da KB på rækkens 3. plads var på jagt efter Unions øjeblikkelige 2. plads. 

Union fik testet bredden af truppen, der i øjeblikket er ramt af en del skader. Anfører Christian Hammerum var på ferie, hvilket betød, John Emil Winberg fik comeback i KS efter han også vogtede buret i tirsdagens pokalnederlag til GVI på 3-2.

Det blev en tæt kamp uden de helt store chancer. I 2. halvleg fik KB annulleret et mål efter en snert offside og Unions Ingold Troensegaard kunne med lidt mere koldblodighed have bragt Union foran et par gange i første halvleg. Til 2. halvleg foretag Union et par justeringer, hvilket bla. betød, at en stærkt spillede Mads Hadberg blev flyttet fra den centrale midtbane ud på venstrekanten. Efter omkring en times spil pressede Mads Hadberg KB målmanden, der ville trække en bold ind i feltet for at samle den op, men inden målmanden nåede at tage bolden i hænderne havde Mads Hadberg prikket bolden væk og kunne score i et åbent mål. Et kæmpe koks af KB målmanden der ikke kan have sovet alt for godt i nat. 

Union havde kontrol over kampen og lidt senere tog den indskiftede Mike Poulsen chancen udenfor feltet og bragede bolden i mål til en 2-0 foring. Resultatet holdt kampen ud og Union skabte afstand til KB.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*