Union gav mestrene modstand

Mandag aften løb Unions Old Boys mandskab på banen imod de regerende mestrer i Old Boys rækkerne i Danmark, KB.

Hjemmeholdet var stort set i stærkeste opstilling til topkampen mellem nummer 1 og 2 i rækken. I startopstillingen var således Lars Jacobsen, Daniel Jensen, Jesper Bech og Clement Cliford, der alle har et hav af landskampe eller superligakampe på CV´et.

Hjemmeholdet startede da også bedst, men stille og roligt fik Union arbejdet sig ind i kampen. Den tidligere landsholdsspiller, Lars Jacobsen, fik dog bragt KB foran efter et lille kvarters tid.

Union svarede dog hurtigt igen, da Serdal Zulfer et par minutter senere fandt Søren Pedersen bag KBs forsvarskæde og den lille hurtige angriber fik bragt balance i regnskabet. 1-1.

En anden tidligere FCK´er, Jesper Bech, fik dog atter bragt hjemmeholdet på sejrskurs, da han efter 25 minutter gjorde det til 2-1 efter en lækker aflevering af den tidligere bundesligaspiller, Daniel Jensen.

2-1 ved pausen efter en halvleg, hvor Union havde godt styr på de regerende mestre.

Efter pausen kom Union til at stå lidt for langt tilbage på banen, hvilket gjorde at holdet ikke kom frem til det store i offensiven, og istedet kunne Clement Cliford gøre det til 3-1 for hjemmeholdet, hvilket også blev kampens resultat.

Op imod 30 Union-supportere havde fundet vej til Peter Bangs Vej på en kølig maj-aften, men desværre altså uden point med hjem i bagagen.

Union ligger dog fortsat nummer to i Øst-kredsen, kun overgået at KB.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*