Jobannonce: Pigetrænere søges

BK Union åbner ny pigeafdeling i forsommeren 2017.

Derfor leder vi efter de helt rigtige personer, der har energien og lysten til socialt og sportsligt arbejde med 5-11 årige piger, i Københavns Nordvestkvarter.

I BK Union tror vi på dannelse gennem sport og foreningsliv. Vi tror på, at man bliver både gladere og klogere af at bevæge sig, og ved at være en del af et fællesskab uanset alder og køn.

Desværre er der alt for få piger der dyrker idræt, og specielt piger fra socialt belastede boligområder deltager kun i ringe grad i foreningslivet. Det vil vi gerne gøre noget ved.

Derfor har vi oprettet et gratis introforløb til pigefodbold i ugerne 20-25, med det mål at kunne åbne 2-3 nye pigehold i aldersgruppen 5-11 år.

Vi søger 2-3 personer med kompetencer indenfor bevægelse og pædagogik, som har lyst til, i fællesskab med klubbens daglige leder, at afvikle forløbet, der strækker sig over i alt 8 aktivitetsdage fordelt på nedenstående datoer:

Lørdag d. 13/5, kl. 12-15: ”Pigeraketten” – Stort kick-off event i samarbejde med DBU.

Onsdage i ugerne 20-25, kl. 16.30-18.00: Åben træning for alle interesserede.

Skulle du have mod på at fortsætte den egentlige fodboldtræning efter forløbets afslutning, er der også mulighed for det.

Du behøver ikke at have erfaring med fodbold, men hvis du har energi og gå-på-mod er du helt sikkert den rette person til jobbet.

Vi er selvfølgelig behjælpelige med planlægning af alle aktiviteterne, men lytter også meget gerne til hvad du har i tankerne.

Alle aktiviteter foregår i og omkring vores klubhus på Genforeningspladsen 53.

Lønnen aftales i forbindelse med jobsamtalen.

Hvis det lyder som en opgave for dig, så kontakt John Emil på je@bkunion.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*