Fjerde sejr i træk

Lørdag bød på endnu en sejr til Københavnsserieholdet, da de slog Frem 2 med 4-1. Ingolf Troensegaard bragte Union foran efter et fornemt opspil. På trods af at David Rossander må udgå med en skade kan Union gå til pause med en 1-0 føring, der dog kun holder til kort ind i 2. halvleg, hvor Frem scorer på noget nær deres første chance. 

Mads Petersen bringer dog lidt ro på nerverne, da han bringer Union foran på straffe. En vigtig scoring af krumtappen, der to gange tidligere i foråret har brændt et straffespark. Paulo Fernando fik også gang i målscoringen, da han med sit første mål for Union udbyggede føringen efter godt bandespil med Mathias Edelmann. Til slut lukke Jonas Møller kampen med en flugter til 4-1. 

Resultatet betyder, at Union presser Nb Bornholm og FA 2000 i en tæt topstrid. Lørdag venter svær modstand for Union, når de skal en tur til Bornholm og møde Rønne.

Husk at Like BK Union på Facebook – link. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*