Kold spand vand i hovedet i premieren

Unions 1. hold kom skidt fra start i Københavnsserieholdet, der inden kampen lå på en delt 1. plads mødte rækkens nummer næstsidst Skjold, så der var forventninger om en sejr. De forventninger blev gjort til skamme af et effektivt Skjold hold, der scorede to gange en i hver halvleg uden at Union formåede det samme i den anden ende.

Union havde størstedelen af spillet og nogle få store chancer, men det var fortjent, at Skjold løb med sejren. Skjold straffede kynisk Union i begyndelsen af kampen, da Union begik en af mange opspilsfejl i kampen. Herefter trak Skjoldholdet sig helt tilbage på banen og stod og forsvarede med et meget lavt udgangspunkt. Union havde på dagen ikke noget modsvar og kunne ikke spille sig igennem. Den mest spillede pasning i kampen må have været mellem Unions to midterforsvarer David Rossander og Mads Petersen, der spillede bolden i mellem sig mens de forgæves forsøgte at finde rum at spille bolden frem i. De rum fandt Union aldrig og i slutfasen, hvor Union gik over til at spille mere direkte straffede Skjold dem med en hurtig omstilling og et mål til 2-0. Ikke engang et straffespark i kampens sidste minut formåede Union at omsætte til mål.

Med nederlaget er Union ikke længere på en delt 1. plads, men rækken er fortsat meget tæt. Hvis der skal drages noget positivt ud af kampen må det være, at Union nu tidligt i foråret har fået en reminder om, hvad der kræves, hvis man vil have succes i dette forår.

Husk at følg Union på Facebook – link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*