Seniorafdelingen er kommet godt fra land

KFUM-Union

Unions seniorafdeling har været i gang med forberedelserne til turneringsstart i nogle uger. En række ny spillere har valgt at prøve sig af og alt i alt ser det spændende ud. Første træningskamp blev spillet lørdag d. 28 februar, hvor de gamle rivaler fra Fix mødte op til en øretæve. Union vandt kampen 5-1 og bibeholder derved håneretten.

I sidste weekend var der hårdere modstand på plakaten, da Liria var modstanderen. Holdene har tidligere spillet tætte træningskampe og Liria ligger pt. nummer 2 i Sjællandsserien. Union var dog stærke og vandt hele 4-0. 17 spillere var med til kampen og viste, at der er stor bredde i truppen, da udskiftninger ikke betød noget for kvaliteten. Målscorerne var dog alle gamle kendinge, Jonas Møller, Mads Petersen, Kristian Egel Rasmussen og Ingolf Troensegaard. I truppen var også hele seks nye spillere, som viste spændende takter. 

I går lørdag var Hørsholm modstanderen og Union nåede ikke helt de samme højder som i de andre træningskampe og måtte nøjes med 1-1. Målscorer var Robert Debel i en kamp, hvor Union havde bolden omtrent 70 % af tiden og brændte en del store chancer.

2. senior tabte 4-1 til Stefan. Holdet var godt med indtil 60 minut, hvor der blev skiftet en del ud og prøvet nye ideer. Trænerne Mads Porsborg og Mikkel Mandrup var i hvert fald fortrøstningsfulde efter kampen.

I løbet af den kommende tid vil ungseniorholdet også få spillet nogle træningskampe.

Husk at følg BK Union på Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*