Gør Karsten Marjø comeback på KS?

Kan angriberen komme på holdkortet i foråret?

Karsten Marjø

“Behøver jeg at sige hvem han er…”

En af Boldklubben Unions unikke personligheder er Karsten Marjø. En spiller der tidligere har spillet på næsthøjeste niveau i Danmark, og i Union-trøjen flere gange har vist hans målnæse i hans karriere i klubben.

Det har dog været så som så med optrædener på Unions bedste mandskab i de senere år grundet skader og andre årsager.

Men Karsten Marjø er tilbage. Der bliver trænet i fitnesscentret flere gange om ugen og fodboldtræningen bliver passet.

– Jeg er lige kommet tilbage efter et halvt år pause med operation osv. Mine ambitioner er bare at spille på 2.holdet, men hvis KS-holdet har brug for mig, så vil jeg da helt klart stå til rådighed. Man ved aldrig hvad der sker i denne verden. Jeg har været i klubben i mange år og elsker at være der, siger Marjø til Bkunion.dk.

Unions betting partner, Bet25.dk, er ude med et unikt spil på om Karsten Marjø kommer på holdkortet i forårets afgørende turneringshalvdel. Den danske bookmaker giver odds 5.00 på at angriberen er at finde på Morten Vinthers holdkort i foråret.

Du kan finde mange flere spændende Union-specials hos Bet25.dk HER – og naturligvis igennem hele foråret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*