Sort uheld udsætter åbning af ny skøjtebane på Postgrunden

Et uheldigt maskinsvigt betyder, at åbningen af skøjtebanen på Postgrunden ved Københavns Hovedbanegård udsættes et døgn. Men der bliver stadig plads til en søndagsudflugt. Nyt åbningstidspunkt er søndag kl. 10.

Håndværkere og østrigske specialmontører arbejder i øjeblikket dag og nat for at få den 600 kvadratmeter store skøjtebane på Postgrunden i Indre København klar til besøgende. Et maskinsvigt medfører, at nedkølingen af den 7 cm tykke skøjteis tager længere tid end planlagt.

Den annoncerede åbning lørdag den 21. januar kl. 10 udsættes derfor til søndag kl. 10 i stedet.

Skøjtebanen er gratis at bruge og vil fra 22. januar have åben alle dage kl. 10-20 frem til midt marts. Der vil også være mulighed for at leje skøjter samt købe mad og kaffe i boder.