Skøjtebanen åbner snart

Hvilken skøjtebane tænker den opmærksomme læser, er Genforeningspladsen ikke under ombygning? Jo det er den, men Union har fået mulighed for at stå for skøjteudlejningen på den den nye udendørs skøjtebane, der åbner d. 21. januar på Postgrunden ved Københavns Hovedbanegård.

Tag forbi og få et par hyggelige timer på skøjter samtidig med, at du støtter BK Union ved at leje skøjter. Du kan læse lidt mere om skøjtebanen og åbningen nedenfor:

“Lørdag den 21. januar kl. 10 åbner vi for en udendørs skøjtebane på Postgrunden ved Københavns Hovedbanegård.

Skøjtebanen på ca. 600 m2 er gratis for alle. Man kan bruge sine egne skøjter, men der er også mulighed for at leje.

Skøjtebanen er opstillet af Danica Ejendomme og Nordic Choice Hotels som led i omdannelsen af det gamle postområde til et nyt byområde med erhverv, boliger og grønne områder i en bypark langs jernbaneterrænet.

Skøjtebanen er åben hver dag fra 10-20 helt frem til midten af marts.

Vi fejrer åbningen lørdag den 21. januar med god musik (DJ Master Fatman kl. 10-16) samt muligheden for at købe lækre tacos (Jonathans Madcykel) og økologiske rugbrødssandwiches (Nordicfastfood). Reflektor Light Festival søger for varmt lys og den rette stemning omkring skøjtebanen.

Tag venner og familie med. Indgang fra Tietgensbro lige ved Københavns Hovedbanegård (Tietgensgade 39).

De bedste hilsner

Danica Ejendomme & Nordic Choice Hotels”