Professionel spiller i Holland følger BK Union

På Facebook er der en udenlandsk professionel dansk målmand, der synes godt om Union og tit Synes godt om vores artikler. Der er tale om Michael Tørnes, som har været 1. målmand i Brøndby og flere andre danske klubber inden han tog springet til udlandet, hvor han har spillet i både Finland og Norge inden han kom til sin nuværende klub Vitesse i Holland.

Vi har snakket lidt med ham om hans interesse for BK Union.

Du synes godt om BK Union på Facebook, hvordan kan det være?

Jeg kender Christian Hammerum og Serdal Zulfer rigtig godt. Jeg spillede mod Serdal nogle gange, da vi var små. Så jeg følger Union, fordi jeg holder med dem og håber, at i rykker op i denne sæson. Jeg har også været ude at se jer spille nogle gange. Sammen med nogle fællers venner og Christians storebror Anders.

Hvordan går det med karrieren i det hollandske?

Det går godt, er rigtig glad for det.

Er der en chance for, at vi en dag får dig at se i mellem stængerne på Genforeningspladsen i en Union trøje?

Hehe. I har en fantastisk keeper i nr. 22 Chrille, og ham kan man ikke bare lige slå af, så den kamp har jeg allerede tabt på forhånd.

Husk at gør som Michael Tørnes og Synes godt om Union på Facebook – link.