Luftkrig på Bornholm

Bornholm er altid et svært sted at spille som udehold, så Unions 1. hold ville på forhånd nok ikke være helt utilfreds med at tage hjem med det ene point efter en 0-0 kamp. Den stærke forsvarsstyrmand Mads Petersen var tilbage i truppen efter kampen fortalte han, at

“Lørdagens kamp var ikke den mest velspillende, men til gengæld en god fight. Man kan sige at efteråret har sat sine spor på banen, så det var med ikke at spille med for meget risiko. Begge hold satsede primært på dødbolde, og der var vi klart farligst.

Vi har bl.a. Robert Debel, der viser prøver på sit talent. Lidt ærgerligt han ikke score, når han formår at komme til så mange chancer. Men det skal nok blive godt i fremtiden med ham.

Udover det pressede De på til sidst, og det var meget frem og tilbage i felterne med lange bolde og hovedstødsdueller. Kampen endte 0-0 og når man tænker på antal af chancer til begge hold, skulle vi have vundet.

Husk at følg Union på Facebook.