Mikkel Mandrup: Vi kæmper til sidste blodsdråbe

Unions 2. hold i Serie 2 befinder sig i en spændende nedrykningskamp. Vi har snakket med træner Mikkel Mandrup.

I har to kampe tilbage i efteråret, hvad er situationen?

 

Situationen er den, at vi med to kampe tilbage er pressede. Vi har ét point til stregen og ikke nok med det, så skal flere af holdene under os møde hinanden. Jeg tror, vi mindst skal have tre point i de sidste kampe og allerhelst seks.

Hvad forventer du af de sidste to kampe?

Jeg forventer, vi redder os. Det er let at sige, at vi er for gode til Serie 3, men det mener jeg oprigtigt, vi er. Det skal vi bevise mod Valby og Fremad Amager her til sidst – ellers er vi ikke bedre. Derudover forventer jeg, at alle mand kæmper til sidste blodsdråbe, så vi igen til foråret spiller i Serie 2.

Hvem bliver nøglespillere?

Det er svært at tale om deciderede nøglespillere, for det koncept Porsborg og jeg praktiserer, fordrer at alle mand giver sig 100%. Omvendt tør jeg godt sige, at alle mand, vi har omkring holdet, har potentiale til at blive nøglespiller. Er jeg tvunget til at nævne et par spillere, der kan få nøgleroller, så må det være Jesper Jensen, der har gjort det super godt på den defensive midtbane. Helt klart en spiller, de unge kan læne sig op ad. Derudover regner jeg med, at Anas fortsætter sin arbejdsiver og målstime fra sidste kamp.

Kom ud og se os i første finale mod Valby i Valby kl. 11.45 på søndag. Jeg lover, det bliver seværdigt.

Husk at følg Union på Facebook.