Tisse i infight med Husum Support

Mathias "Tisse" Edelmann

Mathias “Tisse” Edellmann udtalte sig efter kampen mod Husum til Ligabold.dk. Artiklen kan læses her. Det er faldet Husum Support for brystet og de har skrevet følgende på deres egen Facebookside:

“1. Man kunne ikke høre eller se os ? Svar: Svaret er ganske let. Vi var i klart overtal udenfor banen, sågar var vi endnu flere da omkring 30-40 stykker af de gamle var placeret oppe ved klubhuset. Tæt på toiletforholdene og de kølige i baren. Angående larmen er det da indlysende at vi ikke står og synger ” We are the champions” eftersom vi spillede elendigt og målene fløj ind. Vi ved virkelig ikke hvad du har hørt fra folk, at vi skulle have græsk-tyrkiske tilstande ?!

2.Til tider hånlige tilråb af egne spillere ? Svar: Både briller og hørelse skal du igen-igen have i denne situation. Vi vil aldrig, ALDRIG tilsvine vores egne. Vi har en tone i Husum som andre duksedrenge kan misforstå eller blive bange for. Den er dog aldrig henvist til at tilsvine vores egne kun modstanderen.

3. Vi bliver i KS. Det bliver ikke let, men vi kæmper i Husum.
Ps. Du er velkommen på lørdag hvor vi spiller hjemme 15:30. Så kan du evt. se om du vil ændre mening om os.

Kys og kram , Husum Support :)”

Vi fristes til at citere Tårnby efter deres sejr over Husum i sidste års Serie 1: “Livet er for kort til Husum Support”:)