Serdal Zulfer: En gang Union, altid Union

Serdal Zulfer

En af Unions store profiler i en årrække Serdal Zulfer valgte i sommer at stoppe på 1. holdet. Det er dog blevet til en enkel gæsteoptræden i efteråret grundet skader på 1. holdet. Læs her hans overvejelser omkring beslutningen.

Du har valgt at stoppe på 1. holdet, hvad skyldes det?

Efter rigtige mange gode år har jeg valgt at stoppe for at få mere tid til min familie. Min motivation mangler for at dukke op til træning uge efter uge, det har været en enorm svær beslutning, men kan mærke, at det er det helt rigtige at gøre.

Er du stoppet helt med at spille fodbold?

Nej er ikke stoppet helt – kun på seniorplan, nu hedder det “oldboys” sammen med en del af de gamle drenge, som var på 1. Holdet, da jeg startede i klubben i sin tid, men vil ikke udelukke, at hjælpe vores 2. Hold, hvis de skulle stå og mangle en spiller i ny og næ.

Vil man stadig se dig i klubben?

Det kan du tro, man stadig vil, så let slipper i sgu ikke af med mig, en gang Union ALTID Union.

Hvad er dit bedste minde fra din aktive tid i Union?

Har så mange fantastiske minder, men det bedste er nok den første gang, jeg trådte ind i omklædningsrummet, der blev taget virkelig godt imod mig af ALLE, men især af Jesper Sørensen, som var assistenttræner på det tidspunkt.

Hvordan tror du, at det kommer til at gå i denne sæson

Jeg tror, at drengene kan være med i toppen af tabellen, men det bliver svært, hvis vi er lige så uheldige med skader som i sidste sæson.

Husk at du altid kan få de sidste nyheder ved at følge Union på Facebook.