“Jeg vil kæmpe røven ud af bukserne”

Seniorafdelingen har i sommerpausen fået tilgang af et par spillere fra Frederikssund. Begge har været i 1. holdstruppen til de to første kampe. Mathias Næblerød Jørgensen fortæller her om at komme til BK Union.

Hvor har du spillet fodbold før?

I en lille klub ved Frederikssund, som hedder ORI-Fodbold. Klubben ligger i serie 3 og vi glippede oprykningen til serie 2 med ét enkle point sidste sæson. ORI minder på flere punkter som BK Union. De største lighedspunkter må være hygge og fællesskab. Alle kender hinanden og ingen er uundværlig for fællesskabet.

Hvorfor er du skiftet til BK Union?

Faktisk må jeg være ærlig og sige jeg fandt BK Union via Facebook. Jeg er selv flyttet til København NV, og kiggede efter klubber deromkring. Jeg skrev og spurgte om jeg var velkommen, og det var jeg selvfølgelig.

Hvad er dit indtryk af klubben?

Mit første indtryk af klubben har været godt. Alle har været dygtige til at tage imod os (er kommet til klubben med Frederik) og vi fik da også en Øl efter første træning, hvilket altid er en god start. Men elsker fællesskabet og sammenholdet, selvom man været i klubben i så kort tid.

Hvad kan vi forvente af dig på banen?

I kan forvente én dreng som løber efter hver bold, og kæmper røven ud af bukserne. Derudover håber jeg da også, at jeg kan bidrage med lidt mål, nu hvor jeg er blevet rykket frem på banen af Morten og Casper.

Husk at Like BK Unions Facebookside.