2. holdet traf forkerte beslutninger

Unions 2. seniorhold åbnede sæsonen i Serie 2 med et nederlag til CSC på 1-0. Træner Mikkel Mandrup fortæller her lidt om kampen.

Nederlag i premieren. Var det fortjent? 

Nederlaget var på sin vis fortjent, da vi ikke spillede op til vores vanlige niveau. I stedet for at spille det spil, som jeg ved vi kan, gjorde vi det svært for os selv ved at træffe forkerte beslutninger. Vi havde selvfølgelig sat næsen op efter en sejr, men sådan skulle det ikke være.

Hvad var det positive i kampen?

For det første vil jeg gerne rose drengene for at lade være med at gå med på CSC-spillernes provokationer og lyd overfor dommeren, der i sidste ende kostede dem gule og røde kort. For det andet skabte vi det nødvendige antal muligheder til at vinde kampen. Nu skal vi bare finde vores skarphed tilbage, så får vi også en masse point på kontoen.

Hvad skal i arbejde med frem mod næste kamp?

Det handler meget om det mentale. Jeg synes egentlig, vi har redskaberne til at vinde kampene, men hvis vi ikke er der oppe i hovedet, så kan vi tabe til alle hold i rækken. Jeg er dog sikker på, at drengene er klar til at vise, at kampen mod CSC var en enlig svale. Vi spiller igen mod KFUM 2 på torsdag kl. 18.45 i Emdrupparken.

Husk at du altid kan få de nyeste nyheder fra Union ved at følge klubben på Facebook