Sejr i premieren over KFUM

BK Unions Københavnsseriehold åbnede sæsonen med en 3-0 i Emdrup. Topangriber Ingolf Troensegaard, der fik gang i målscoringen i sidste sæson lagde godt for land, da han bragte Union på 0-1. Union dominerede generelt i opgøret og havde chancer til en del scoringer, men næste mål faldt på et hovedstød af Sam Shepherd.

Mod slutningen af kampen lukkede Patrick Hørbye kampen med 0-3 scoringen, da han bragede bolden ind via overliggeren efter en indøvet hjørnesparkskombination.

En flot sæsonstart af Union hvor målmand Christian Hammerum også bidrage med en flot præstation, der sikrede sæsonens første clean sheet. Union havde to debutanter i opgøret. Både Mathias Næblerød Jørgensen og Frederik Næblerød Andersen kom i aktion og fik dermed de første officielle minutter for Union.

Husk at give Union et like på Facebook – link.