Unions formand om klubbens første fuldtidsprofessionelle

John Emil Winberg

Boldklubben Union har fået sin første fuldtidsansatte i Ungdomsformand John Emil Winberg. Læs hvad formand Bo Sten Hansen har at sige om ansættelsen:

Hvad er formålet med den første fuldtidsansatte i BK Union?

Helt grundlæggende er der et helt fantastiske potentiale for at udvikle ungdomsfodbolden i BK Union. Vores placering er unik med et kæmpe opland – både i villakvartererne mod Vanløse og Brønshøj og hele Lejlighedsbebyggelsen i Nordvest og Ydre Nørrebro. Vi må så også erkende, at vi i Union er nået til et punkt, hvor vi ikke kan rykke os mere som 100 % frivilligt drevet på det organisatoriske plan, og netop derfor skal der indsættes en katalysator, som kan rykkes os yderligere på vores vision om at gøre en forskel i Nordvest gennem fodbold.

Hvorfor er valget faldet på John Emil?

Det jeg siger nu, skal helst ikke tilgå John Emil, for han kan ikke tåle det, men John er en gave for Union. Han er både meget visionær og fyldt med gode ideer, men han får også samtidig rykket på tingene, der skal til for, at vi lykkedes. Han er i øjenhøjde med alle, og så er han bare helt grundlæggende et godt menneske, som vil alle det godt og som har et stort Unionhjerte.

Hvordan kan klubben finansiere det?

Vi har nogle gode sponsorer i klubben og et rigtig godt samarbejde med Get2Sport, som er med til at støtte ansættelsen, men derudover, har vi gennem årene været dygtige til at sætte tæring efter næring og lægge lidt til side i de gode tider. Derfor har vi – over de næste to år – mulighed investere fra vores opsparing, og så skal det hele løbe rundt om to år – gennem flere ungdomsmedlemmer i klubben. Fx har vi et mål om, at vores nye tiltag med Microunionere (2-4 år) skal være op på 50 medlemmer inden årets udgang. Det giver god indtjening, men stiller også store krav til, at vi kan levere høj kvalitet, der sikrer, at de fortsætter som medlemmer i mange år, samt at vi allerede der får godt fat i forældregruppen. Kvaliteten er altafgørende i alt hvad vi laver, ellers falder korthuset sammen allerede inden, det er bygget færdigt.