Union møder tophold – allerede 11.15!

1.holdet - 2014/2015

Københavnsserien går ind i sin afgørende fase med kun fem kampe igen. Union har kæmpet sig til et godt udgangspunkt i forhold til vinterens bundplacering – men intet er endnu afgjort i det komplicerede nedrykningsspil. Union har et særdeles svært slutprogram tilbage, hvor holdet skal møde alle de tre tophold. Holdet starter i dag, hvor de skal en tur til valby rækkens nummer to, som er FREMs 2. hold. FREM 2 tabte sidste weekend overraskende til bundholdet CSC, så der er muligheder for Union, hvis holdet spiller op til sit bedste.

I forhold til sidste kamp er stærke Mads Petersen væk, da han er udenlands. Til gengæld er Mathias “Tisse” Edellmann tilbage i truppen efter en kort skadespause. Union truppen til dagens kamp ser således ud:

Christian Hammerum

Jonas Vorborg

Mathias “Tisse” Edellmann

Jonas Møller

Patrick Hørbye

Rasmus Lucht

Simon Mørck

Michal Sadlo

Sam Shepherd

Serdal Zulfer

Robert Debel Rasmussen

Ingolf Troensegaard

Kristian Egel Rasmussen

Ilher Beciri

God kamp og husk: Union er din ven!