En kamp der ikke fortjente en taber

Unions serie 2 hold tabte lørdag 3-2 til Føroyar 2. Jihat Talat og Mads Andersen scorede Union målene. Træner Mikke Mandrup havde følgende at sige efter kampen:

“Det var en kamp, der ikke fortjente en taber, synes jeg. Vi havde lige så meget andel af kampen som Føroyar, der var et fint og rutineret hold. Vi var foran 1-0 ved pausen og havde chancer til 2-0, men i stedet scorer Føroyar to gange på tre minutter. Som i sidste uge viser vi fin moral og kommer på 2-2, inden Føroyar scorer kampens sidste mål, der lugtede meget kraftigt af offside. Det var en bitter pille at sluge, men der er meget positivt at tage med fremadrettet. Der er flere af drengene, som bliver bedre og bedre for hver kamp, så jeg er sikker på, vi kommer tilbage på sejrssporet i næste uge mod FB.”