Mads Petersen sikrede point i sidste minut

Unions 1. hold var tæt på at tabe lørdagens vigtige opgør mod Rønne, men så dukkede tilbagevendte Mads Petersen op og sikrede point til sidst. Gæsternes Chriss Jakobsen bragte Rønne foran kort inde i 2. halvleg. Union var derfor tvunget frem på banen, men der var chancer til begge sider i løbet af halvlegen. Da kampen var at rinde ud fik Mads Petersen sat hovedet på efter en dødbold og sikrede Union et vigtigt point, der samtidig holder Rønne inde i den tætte bundstrid.

Union måtte foretage to ændringer i truppen op til kampstart. Polske Michal Sadlo blev syg og lod sig erstatte af Kristian Egel Rasmussen. Robert Debel Rasmussen, der havde scoret i de to seneste kampe på trods af hans position i forsvaret, meldte sent afbud, hvilket betød, at assistent Casper Johansen ud over trænerhvervet måtte påtage sig rollen som 14. mand.

Næste weekend er der endnu en vigtig kamp. Union gæster Sundby, der også er blevet revet ind i det tætte nedrykningsspil.

Husk at følg os på Facebook for at få alle nyheder og relevant information.