1. 0g 2. holdet i aktion lørdag

1.holdet - 2014/2015

Lørdag får BK Unions 1. hold besøg fra Bornholm, når Rønne gæster. Kampen spilles 15.30 i Brønshøj, da Union ikke kan spille hjemme på Genforeningspladsen grundet den kommende omlægning af Genforeningspladsen. Der spilles om vigtige point, da begge hold ligger og kæmper for at slutte over nedrykningsstregen.

2. holdet har i modsætning til 1. holdet fået dispensation til at spille kampe på kunststofbanen ved Grøndalscentret og tager her i mod IF Føroyar kl. 13.00. Holdet skal forsøge at fortsætte den gode stime med sejre i sæsonens to første kampe. Sidste weekend hev man en 3-2 sejr hjem i overtiden på et mål af Karsten Marjø.

Klubbens tredje seniorhold spiller først på onsdag. Følg med på vores Facebookside i morgen for at se 1. holdstruppen mod Rønne.

Du kan finde Facebooksiden her.