Ny hjemmebane på Frederiksberg?

Unions havde hårdt brug for tre point inden lørdagens Københavnsseriekamp på Frederiksberg Stadion mod FB. Men der var nok nogle, der var lidt bekymrede inden kampen, da Union endnu engang var hårdt ramt af skader. Det var der dog ingen grund til! Union fik en velfortjent 3-1  sejr efter en 2-0 føring ved halvleg. Sejren var Unions anden på Frederiksberg Stadion i 2016, da holdet også slog KB for et par runder siden. Med tanke på at det varer noget inden, det er muligt at spille kampe på Genforeningspladsen, så skulle man måske overveje Frederiksberg Stadion som hjemmebane.

Først bragte Ingolf Troensegaard Union foran inden Sam Shepherd fik trampet sig igennem over næsten en banehalvdel og fordoblet føringen. Unge Robert Debel Rasmussen fik sin anden kamp for Union og kvitterede for tilliden med en scoring til 3-0. Til sidst fik FB lov at reducere på et straffespark.

Med sejren har Union kontakt med midterfeltet. KFUM er et af de hold, der skal indhentes. De har 20 point mod Unions 17 point. På lørdag kl. 13.00 tager KFUM i mod i Emdrup parken. Vi vil opfordre alle til at støtte op om Union i denne vigtige kamp, hvor både ære og vigtige point står på spil

Husk at følg Union på facebook.

#unionerdinven