Hammerum: Patrick Hørbye bliver en profil

Inden premieren i torsdag fik vi en snak med anfører Christian Hammerum om foråret for Union i KS.

1. Hvordan er i rustet til foråret?

 Jeg synes vi er godt rustet. Hvis vi ikke konstant løber rundt med 5-6 afbud og skader, men derimod kan bruge de samme 11 nogle gange i træk, er jeg ikke i tvivl om, at vi hurtigt skal komme væk stregen.

2. Hvordan får du tingene til at hænge sammen som nybagt far, restaurantbestyrer og anfører i KS?

Ja det er egentlig et godt spørgsmål. Der er en del planlægning i det og det kan da også godt være, der kommer et enkelt eller to afbud til træning mere, end der plejer, men forhåbentlig kan jeg finde tid til det hele.

 

3. Hvem bliver profil(er) i foråret?

Jeg har en stor tro på, at Patrick Hørbye leverer på rigtig højt niveau. Jeg synes, der var optræk til rigtig mange gode ting sidste halvsæson, men der manglede lige de berømte marginaler. Jeg tror, vi kommer til at se en del frisparksmål fra hans vestreben.

Følg Union på Facebook.  #Unionerdinven