Tisse tager hatten af for Morten Vinthers opfindsomhed

Mathias "Tisse" Edelmann

Mathias “Tisse” Edelmann går til den på banen, vi går til ham med nogle spørgsmål.

1. Du er jo nærmest kronisk skadet, vil det fortsætte i den nye sæson?

Nu bestemmer man jo ikke selv om man er skadet eller ej, og tror det er de færreste, som satser på at blive skadet. Når det er sagt, så er det selvfølgelig frustrerende at have spillet under halvdelen af sidste sæsons kampe, og de fleste af dem halvskadet. Jeg håber på, at jeg kan holde mig skadesfri det næste stykke tid.

2. Hvad er egentligt din bedste position på banen?

Vi er i den situation som hold, at vi sjældent kan stille den samme start-11’er 2 kampe i træk, og hatten af for Mortens opfindsomhed. Jeg har under ham spillet samtlige pladser på banen med en eneste undtagelse, nemlig keeperpladsen. Jeg spiller i holdets interessere, og så er det som sådan irrelevant, hvad der er min favoritplads. Jeg synes dog, at jeg kan bruge flere af mine kvaliteter på backpositionen.

3. Hvem af dine medspillere forventer du særligt meget af i foråret?

Jeg forventer noget særligt af vores stærke og rutinerede midterforsvarer David Rossander. Ikke nok med at han døjer med egne skader, så bliver hans fornememeste opgave i år, at få vores ustabile og om muligt endnu mere skadede midterforsvarer Mads Petersen i gang igen. Mads Petersen er stadig ung og uden den store rutine på det her niveau, så han skal tages under vingerne, hvis vi skal have gavn af ham i år. Det positive er, at David nu har lært ham, hvordan han taper sin fod op – allerede der går han forrest!